Iznajmljivanje

Za poslovni prostor

Poslovno okruženje se stalno menja. Novi ugovori, privremeni zadatak, spajanja i akvizicije. Iznajmljivanje kancelarijskog nameštaja vam daje ponekad potrebnu fleksibilnost. Možemo vam obezbediti kancelarijski nameštaj brzo i efikasno.

U mogućnosi smo čak da isplaniramo enterijer za vas. Kada više nemate potrebu za nameštajem, mi ga uklanjamo – bez komplikacija. I uvek imate opciju kupovine istog po sniženoj ceni.

Pomoć kod iznajmljivanja ili prodaje nekretnine

Bilo da ste vlasnik koji izdaje ili prodaje nekretninu, ili preduzimač koji prodaje stanove u stambenoj zgradi, imamo rešenje za opremanje stanova koje će vam pomoći da izdate ili prodate nekretninu mnogo brže.

Prezentovanje nameštene nekretnine potencijalnom klijentu vodi uspešnoj prodaji – iznajmljivanju iste. Nekretnina izgleda mnogo privlačnije sa nameštajem i kućnim aparatima. I nakon uspešno sklopljenog posla, nemate brigu oko vlasništva nad istim, jer je nestao – bez komplikacija. Ukoliko, naravno, zakupac – novi vlasnik ima želju da zadrži isti!

Za izložbe, sajmove i javne dogadjaje

Opremamo vaše izložbene prostore, štandove i činimo ih atraktivnim i funkcionalnim za vase klijente. Razgovaramo o vašim potrebama, pripremamo plan i kada ga vi odobrite, više ne morate brinuti. Vaš štand je opremljen na vreme i u okviru budžeta. i na kraju izložbe, sve je odneto a da vi ne morate brinuti o tome.

Obezbedjujemo nameštaj i opremu, uključujući kompjutere i projektore, za potrebe treninga zaposlenih. Uvek možemo obezbediti internet konekciju i druga IT rešenja. Na ovaj način, vi možete zakazati obuku zaposlenih ili neki drugi dogadjaj, mi ćemo sve postaviti na svoje mesto i, naravno, čim ste gotovi, ukloniti.