Usluge

Dizajn enterijera

Pored proizvodnje nameštaja vršimo usluge projektovanja enterijera lokala, stanova i poslovnih prostora i dizajniranje nameštaja.

izrada nameštaja po meri

Dizajn nameštaja

U okviru našeg tima imamo arhitekte i dizajnere sa kojima možete doći do najboljeg rešenja za vas, funkcionalnog i vizuelnog.

Enterijeri apoteka

Možemo vam pomoći oko svih planova, novog rasporeda u prostoru, postavke novih zidova, gipsanih radova, spuštenih plafona, podova, osvetljenja, krečenja i drugih dekorativnih radova.

dostava i montaza nameštaja

Isporuka i montaža

Kupljene proizvode dostavljamo u roku 3-7 dana. Tačno vreme dostave možete da dogovorite lično u našoj službi za kupce ili putem telefona.

Iznajmljivanje

Pogledajte opcije za iznajmljivanje artikala, da li je to za poslovni prostor, za pomoć kod iznajmljivanja ili prodaje nekretnine ili za izložbe, sajmove i javne dogadjaje.

Izrada elemenata od klirita

Klirit ili pleksiglas je odomaćeni naziv za ploče od PMMA (polimetil-metakrilata) koje, prema načinu nastanka, mogu biti livene ili ekstrudirane. Ovo je materijal koji može biti proziran ili obojen.

izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja pomeri

Vaše je samo da dođete u naš izložbeni salon, izaberete materijale, dimenzije i dizajn, a od našeg stručnog osoblja dobićete sve potrebnu pomoć i savete kao i vizuelni prikaz željenog nameštaja.

Sečenje klirita

Klirit sečemo specijalizovanim cirkularima na kvadratne i pravougaone oblike. Posedujemo i male precizne cirkulare kod kojih pri sečenju materijala materijal stoji, a rezni alat se pomera što omogućava precizno i istovetno sečenje.