O nama

Art&Stil je firma koja se prvenstveno bavi proizvodnjom nameštaja, dizajnom, projektovanjem i opremanjem lokala i stanova.

U skladu sa vašim idejama, željama i samim prostorom, naš tim, koga čine arhitekte i dizajneri, može vam pomoći prilikom osmišljavanja kako bi se dobila jedinstvena rešenja koja vam mogu unaprediti kako poslovni, tako i stambeni prostor.

Širok izbor komadnog nameštaja ili sistema enterijera može se koristiti kako u opremanju enterijera lokala, tako i u opremanju stanova. Deo našeg asortimana proizvoda čine: razni tipovi stolova, komode, pultovi, vitrine, police za izlaganje, maneken lutke, sistemi enterijera za lokale, a za stambene prostore razni modeli kuhinja, trpezarija, nameštaja za spavaće sobe i dnevne sobe.

Materijali koje koristimo prilikom izrade nameštaja su masiv, univer, medijapan, farban, visoki sjaj, sa folijama ili furniran, staklo, klirit ili pleksiglas, prohrom i čelik koji može biti hromiran ili plastificiran.

U okviru Art&Stil-a je naša proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja uvoznih elemenata enterijera putem kojih možemo odgovoriti zahtevima naših klijenta. Nalazimo se na tržištu PREKO 15 GODINA i izdvajamo se svojim modernim pristupom, dizajnom i širokim asortimanom sistema enterijera.

Partneri sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju: